19-jarige ingesloten voor verkrachting en inbraken
05 Aug 2018, 17:15
foto


Sylvano V. alias ‘Busta’ (19) is in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht vijf inbraken in vereniging te hebben gepleegd. Hij en zijn kompanen maakten Latour-2 en omgeving onveilig. Daarnaast heeft hij maandag een jonge vrouw in een woning seksueel misbruikt.

Na zijn daad liet Sylvano V. het slachtoffer in het huis achter. Zij deed vervolgens aangifte bij de politie van Livorno. Zij gaf de politie te kennen dat ze op weg was naar huis toen zij ‘Busta’ op straat tegen kwam, die dezelfde richting opliep.

'Busta' greep haar op een bepaald moment vast en trok haar mee naar de woning van een vriend van hem. Het huis staat momenteel leeg, omdat de vriend van Sylvano V. in het gevang zit. Hij heeft de jonge vrouw toen seksueel misbruikt in het huis.

De dader werd opgespoord en is dinsdag aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft hij bekend enkele inbraken te hebben gepleegd en ook dat hij de jonge vrouw heeft verkracht. Het vermoeden bestaat bij de politie dat Sylvano,V. nog meer op zijn kerfstok heeft, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May