BEM beste exposant 8e woonbeurs
02 Aug 2018, 13:29
foto
Betonbedrijf CKC BEM is uitgeroepen tot de beste exposant van de 8e Bouw-, Woon- en Huishoudbeurs. De beurs is woensdag succesvol afgesloten. (Foto's: René Gompers)


Het is aardig druk op de laatste dag van de Bouw- Woon- en Huishoudbeurs. Bij sommige banken die meedoen wordt er flink geregistreerd. De '100 procent financiering van uw droomhuis' slaat goed aan. Maar ook de stands die fysieke en mentale zorg promoten, doen het goed. Een professioneel ‘make-over’ kan er altijd nog bij terwijl iets verderop de resultaten van een nieuwe keukenapparaat ‘live’ worden geproduceerd en geproefd. De 8e editie van de woonbeurs, die voor het eerst in de Kamer van Koophandel & Fabrieken (KKF) is gehouden, is achter de rug.

“Het was een succes,” herhaalt organisator Wierash Gangaram Panday enkele keren bij de afsluiting. De voorzitter van stichting Welzorg Suriname is zichtbaar ingenomen met het resultaat. “Een succes ondanks de zware regens in de middagen. De exposanten hebben zich helemaal gegeven. We hebben weliswaar minder deelnemers dit jaar, maar zij konden hierdoor meer ruimte innemen. De locatie is nieuw, heel anders dan Flamboyant waar de beurs de afgelopen zeven jaar is gehouden. Maar het publiek dat gekomen is, heeft de beurs gericht bezocht.

De exposanten hebben goede zaken kunnen doen. En ook is de informatie goed verspreid met beursflitsen via radio en tv. We hebben ook rekening gehouden met het feit dat niet iedereen wil uitgeven om naar de beurs te komen.”

Het is ondertussen traditie geworden om de beste exposanten van de beurs in de ‘spotlight’ te plaatsen. De winnaars krijgen een award en een korting bij de inschrijving op de volgende beurs. CKC BEM is tot de beste exposant uitgeroepen. Het betonbedrijf vormt samen met Hatramij NV, Benjamin Moore Paints, Mobichen Trading NV en Rudisa Woninginrichting NV de top 5 exposanten van de 8e woonbeurs.

Het ‘Hartjes Wereld’ project van kunstenaar George Struikelblok heeft het redelijk goed gedaan. Hoewel niet alle ‘harten’ op de beurs zijn verkocht, is er wel flink gedoneerd. De opbrengst is bestemd om de kinderen met een beperking te ondersteunen met onderwijs.

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May