McDonald's verstrekt MacCoin bij 50 jaar Big Mac
31 Jul 2018, 07:44
foto
De MacCoin zal op 2 augustus ook in Suriname gratis worden verstrekt door McDonald's bij aankoop van een Big Mac combo.


McDonald's begint op 2 augustus van 18.00 tot 21.00 uur bij aankoop van een
Big Mac Combo, in beide restaurants in Paramaribo, gratis een MacCoin te verstrekken. Met deze coins kunnen de kopers tot eind van het jaar bij alle deelnemende McDonald's restaurants over de hele wereld een Big Mac sandwich verkrijgen. Om het 50-jarig bestaan te vieren van de Big Mac, presenteert de fastfood keten de MacCoin, een wereldmunt die in een beperkte oplage is uitgebracht.


MacCoin heeft geen contante waarde en is alleen in 2018 inwisselbaar voor één gratis Big Mac bij deelnemende McDonald's-restaurants zolang de voorraad strekt.
Fans over de hele wereld kunnen deze munt vanaf 2 augustus bemachtigen, uitwisselen, verzamelen en inruilen voor een gratis Big Mac bij restaurants van McDonald's in meer dan vijftig landen. Elk deelnemend land viert 50 jaar Big Mac met de MacCoin op eigen wijze, meldt het bedrijf.

Meer dan 6,2 miljoen MacCoins worden wereldwijd verdeeld in meer dan vijftig landen, zolang de voorraad strekt. Er zijn vijf unieke ontwerpen, die elk een decennium van de Big Mac weergeven. Elk ontwerp toont elementen uit een periode in de geschiedenis van de Big Mac, die verwijzen naar kunst, muziek en popcultuur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May