Jamaica: Surinamers aangehouden met US$ 93.000
28 Jul 2018, 09:23
foto


Twee Surinaamse vrouwen en een Frans-Guyanees zijn in Jamaica aangehouden met meer dan US$ 93.000 aan contanten in hun bezit. De drie zijn ingerekend op de Norman Manley International Airport.

Het drietal stond op het punt om aan boord te gaan van een vlucht naar Guyana toen de politie ze inrekende. Bij visitatie door leden van de narcoticabrigade is US$ 93.000, SRD 325, Euro 150 en 50 Jamaicaanse dollar op hen gevonden. De drie zijn gearresteerd en het geld is in beslag genomen.

Ze zullen op 2 augustus voor de rechter verschijnen in de Kingston and St Andrew Parish Court. Ze zijn aangehouden op grond van de 'Proceeds of Crime Act'. Volgens de Jamaicaanse politie worden de drie formeel beschuldigd van het bezit van criminele eigendom, het verbergen van criminele eigendom, pogingen om Jamaica te verlaten met criminele eigendommen, samenzwering en het vergemakkelijken van het behoud van criminele eigendom.

Jamaica Observer noemt de namen van de Surinaamse verdachten Claudia Clijdesale (30) en Ingrid Asaitie (31). De Frans-Guyanees is geïdentificeerd als de 31-jarige Delroy Sanduliet. De drie opereerden samen en zijn ook samen opgepakt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May