Drie vrouwen ingesloten voor zware mishandeling
25 Jul 2018, 16:31
foto


Venice, S. (22), Rolyneca B. (25) en Pyphani, F. (32) zijn in verzekering gesteld door de politie van ressort Centrum. Zij worden ervan verdacht een vrouw geslagen te hebben met een hard voorwerp. Zij hebben haar ook stroomstoten toegebracht met een stroomstootwapen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen. De vrouwen hadden ruzie gekregen in een nachtclub om een man.

De vechtpartij vond plaats aan de Kleine Dwarsstraat. De politie vernam van omstanders dat de drie vrouwen een andere jonge vrouw hebben aangevallen en mishandeld, waarna zij in een auto stapten en wegreden. Het slachtoffer was per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Zij verklaarde tegenover de politie dat zij en de drie vrouwen zich in een club bevonden alwaar zij ruzie kregen om een man.

De drie vrouwen zijn uit de club gezet door veiligheidsmannen. Zij hebben haar buiten de club opgewacht en vielen haar aan. Een getuige overhandigde een ijzeren staaf aan de politie met de mededeling dat deze gebruikt was om de mishandeling te plegen. Het slachtoffer heeft een linker onderarm fractuur en een barst verwonding op het hoofd opgelopen.

Een politieman was de drie verdachten achterna gegaan omdat hij een deel van het gewelddadige incident nog net had zien gebeuren. Hij zag het voertuig van de verdachten in de directe omgeving van het politiebureau van het ressort Centrum geparkeerd staan. Hij deed het politiebureau aan en kwam de verdachten daar tegen. Deze vrouwen hadden tijdens hun vlucht een aanrijding veroorzaakt en besloten het politiebureau aan te doen om dat door te geven.

In het voertuig van de vrouwen zijn aangetroffen en in beslag genomen een mes, een houwer en een stroomstootwapen. Na overleg met het openbaar ministerie is het drietal in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May