1 voor 12 zoekt geld in Nederland voor projecten
04 Jul 2018, 20:24
foto
Louis Vismale, voorzitter van 1 voor 12, geeft informatie op het Keti Koti Festival. (Foto: 1 voor 12)


Stichting 1 voor 12 werft fondsen in Nederland om projecten in Suriname te kunnen uitvoeren. Voorzitter Louis Vismale en bestuurslid Harry Eliot zijn ingegaan op de uitnodiging van de organisatoren van het Keti Koti en het Kwakoe Festival. De stichting heeft tijdens het Keti Koti Festival zondag reeds 1300 euro ingezameld, laat Vismale weten.


Het doel van 1 voor 12 is donaties te werven in Nederland voor de bouw van een multifunctioneel opvanghuis. Hiervoor zal ook een beroep worden gedaan op bedrijven en organisaties om een donatie te geven, zegt Vismale. De stichting wordt door de organisaties van de festivals kosteloos in de gelegenheid gesteld om de fundraisingsactiviteiten te ontplooien. De bezoekers krijgen informatie over de doelen en projecten van 1 voor 12. Vismale zegt dat de reacties positief zijn.

De organisaties hebben 1 voor 12 gevraagd deel te nemen aan de festivals, vanwege haar populariteit onder de Surinaamse gemeenschap in Nederland, zegt Vismale. Het jaarlijks terugkerende Kwakoe Summer Festival duurt van 14 juli tot en met 5 augustus.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May