President Kovind nog onder indruk van Suriname
27 Jun 2018, 02:46
foto
President Desi Bouterse in telefoongesprek met zijn Indiase ambtgenoot, Ram Nath Kovind. (Foto: NII)


De Indiase president Ram Nath Kovind is nog onder de indruk van de 'beauty of Suriname' en de diversiteit die tijdens zijn staatsbezoek van 19-21 juni heeft kunnen ervaren. Hij refereerde naar Suriname als het beste voorbeeld van een multiculturele gemeenschap. “It was indeed a historical occasion” verwees de Indiase president over de participatie van beide presidenten aan de internationale yogadag.

Kovind bedankte in een telefonisch onderhoud president Bouterse. De presidenten hebben woensdag een telefonisch onderhoud met elkaar gehad. President Kovind sprak lovende woorden uit over de gastvrijheid die Suriname hem toonde bij het staatsbezoek.

Net als Bouterse heeft Kovind graag dat de warme en vriendschappelijke band die er bestaat tussen beide landen verder wordt uitgediept. Ook ziet hij graag de verschillende aandachtspunten van de bilaterale gesprekken die tijdens het bezoek besproken zijn, daadwerkelijk uitgevoerd. Hij verzekerde de bijstand van zijn land in de ontwikkeling van Suriname.

President Bouterse bedankte de Indiase president namens de totale Surinaamse gemeenschap voor het speciale bezoek dat hij heeft gebracht, meldt het Nationaal Informatie Instituut.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May