RCPR motiveert zesde klassers Nieuw-Amsterdam
08 Jun 2018, 20:43
foto
De motivatiesessie van Rotary Club Paramaribo Residence op OS Nieuw-Amsterdam.


Leden van Rotary Club Paramaribo Residence (RCPR) hebben een bezoek gebracht aan Nieuw-Amsterdam, om de zesdeklassers van de OS Nieuw-Amsterdam te motiveren voor de komende landelijke GLO-toets. De leerlingen van O.S. Nieuw-Amsterdam werden toegesproken door Rotarians Robert Hahn en Elviera Jessurun. Zij hebben ook het Rotary Go Glo-programma gepresenteerd.

De serviceclub wil met de activiteit, die al 17 jaar wordt uitgevoerd, excellente prestaties onder de schooljeugd bevorderen. Dit jaarlijks terugkerende evenement houdt in dat de best geslaagde leerlingen van het Basisonderwijs beloond worden voor hun uitmuntende prestaties. Bij het halen van 60 punten of meer voor de 7 toets vakken, wordt een leerling getypeerd als een Go Glo-er. De uitreiking van prijzen aan deze doelgroep vindt tijdens een speciale feestelijke bijeenkomst plaats.

Om een Go Glo-er te worden is de inzet van de leerling, van de ouders en van de school heel belangrijk. Het Go Glo programma is voor alle GLO studenten van het hele land. RCPR is daarom van menig dat studenten landelijk moeten worden gemotiveerd en kiest elk jaar voor een school op een andere locatie. Dit jaar is de keus gevallen op O.S. Nieuw-Amsterdam, omdat zij vorig jaar drie Go Glo-ers heeft afgeleverd.

De leerlingen van O.S. Nieuw-Amsterdam werden vergast op een vertoning van de ‘Rotary Go GLO Music Video’. Zij kregen ook versnaperingen en een drankje, meldt de voorlichting van RCPR.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May