Identiteit verkeersdode Ringweg-Zuid nog niet vastgesteld
05 Jun 2018, 00:58
foto


De identiteit van de voetganger die zondagochtend dodelijk werd aangereden op de Ringweg-Zuid is nog niet bekend. Op het slachtoffer zijn er geen documenten aangetroffen waaruit de persoonsgegevens konden worden achterhaald. Het slachtoffer moet van het gemengd ras zijn en een geschatte leeftijd tussen de 30 en 40 jaar hebben. Hij was blootsvoets en had een boxershort en een witte trui aan.

Bij aankomst van de politie van ressort Centrum werd het slachtoffer roerloos op de grasberm aan de kant van de kreek aangetroffen. Het ambulancepersoneel gaf aan dat de voetganger geen teken van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Onderzoek wees uit dat de 20-jarige autobestuurster over de Ringweg-Zuid reed, komende vanuit de Gongrijpstraat richting Charlesburg. Ter hoogte van een eetzaak moet volgens verklaring van de chauffeuse, de voetganger plotseling de weg zijn opgekomen. Ze kon niet meer afremmen met als gevolg de aanrijding.

De autobestuurster die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs ingevorderd.

Nabestaanden of degenen die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van ressort Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May