Twee verdachten aangehouden voor diefstal goederen
02 Jun 2018, 00:55
foto


Vrachtwagenchauffeur Mohamed en Renold I. zijn aangehouden. Zij worden ervan verdacht in vereniging een diefstal te hebben gepleegd bij een goudwinningsbedrijf in Marowijne.

De politie van regio Oost kreeg de informatie dat in een betonnen pomptruck vrachtwagen de gestolen goederen van het bedrijf zouden worden vervoerd. De politie nam poolshoogte en sommeerde de bestuurder het voertuig langs de weg te stoppen. Bij controle bleken er inderdaad goederen van het bedrijf, ter waarde van US$ 4000 in het voertuig te zijn opgeslagen. De spullen zijn in beslag genomen en de chauffeur Mohamed is aangehouden. Hij verklaart niets van de inhoud van de zakken af te weten.

Het onderzoek leidde naar Renold I. die de goederen moet hebben afgestaan aan de chauffeur. Hij werd opgespoord en aangehouden. Beide verdachten leggen tegenstrijdige verklaringen af.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beiden in verzekering gesteld. De Recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May