Man riskeert vier jaar voor misbruik 15-jarig meisje
29 May 2018, 00:58
foto


Silvion S. staat terecht wegens seksueel misbruik van een 15-jarig meisje en onttrekking van de minderjarige aan het wettelijke gezag. Het slachtoffer dat nu 16 is, wist toen niet dat de verdachte 33 is. In april van het afgelopen jaar had de verdachte geslachtsgemeenschap met het meisje. Officier van Justitie Shanta Mahadew, heeft op de rechtszitting maandag een gevangenisstraf van vier jaar tegen de verdachte geëist.

De verdachte heeft bekend het feit gepleegd te hebben. Tijdens het seksuele misbruik vorig jaar, woonde het meisje bij haar vader. Zij heeft op aandringen van de man erin toegestemd om seks te hebben met Silvion S. De moeder van het meisje kwam erachter dat zij een vriend heeft. Zij heeft toen opgetreden en pakte de telefoon van haar dochter af. Het toestel bleek aan de EBS toe te behoren. Aangezien de verdachte niet kon uitleggen waarom het toestel bij dat meisje was, werd hij ontslagen.

Toen de vader van het meisje erachter kwam dat zijn dochter seksueel contact had met de man, werd zij uit huis gezet. Zij heeft hierop het weekend doorgebracht bij de verdachte.

Het meisje vertelde dat de verdachte ruim tien keren seks met haar heeft bedreven. Uit het visum van de arts blijkt dat het meisje regelmatig seks heeft bedreven. Ook was zij over een lange periode seksueel actief. De verdachte verklaarde tegenover de rechter dat hij niet wist dat het meisje 15 was. Volgens hem heeft zij verklaard dat ze 18 is. Dit werd heftig ontkend door het slachtoffer. Op 9 juli zal advocaat Renushka Gangaram Panday, die de verdachte juridisch bijstaat, pleiten voor hem. Het meisje verklaarde dat de verdachte haar bedreigt vanuit het cellenhuis. Hij belt op een telefoon van haar neef. De man ontkende dit. De rechter wil de neef horen en stelde de zaak uit.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May