PVF gaat weer onder NPS-vlag de verkiezing in
28 May 2018, 11:52
foto
De Politieke Vleugel van de FAL (PVF) zet de samenwerking met de NPS voort. Ondervoorzitter Freddy Ramsingh, wordt geflankeerd door adviseur Jayant Ganga (links) en bestuurslid Henk Achthoven. (Foto: René Gompers)


De Politieke Vleugel van de FAL heeft besloten de samenwerking met de Nationale Partij Suriname (NPS) voort te zetten. Een delegatie van deze partij was zondag aanwezig op het congres van de NPS in Grun Dyari. Freddy Ramsingh, ondervoorzitter van de PVF, zegt in gesprek met Starnieuws dat de situatie in het land vele malen erger is geworden sinds de vorige verkiezingen.

Ramsingh, bestuurslid, Henk Achthoven en adviseur Jayant Ganga brengen in herinnering dat de PVF onder de vlag van de NPS binnen V7 meegedaan had aan de verkiezingen. In Nickerie en Saramacca zijn vertegenwoordigers van de PVF gekandideerd voor De Nationale Assemblee. Ook waren er personen kandidaat gesteld op ressort- en districtsraadsniveau.

De partijen zullen gezamenlijk het veld intrekken om de kiezers te mobiliseren. De NPS gaat deze keer alleen de verkiezingen in. Partijleden van de PVF zullen op de kandidatenlijst staan onder de vlag van de NPS. Deze vorm van samenwerking is voor de PVF het beste op dit moment, zeggen de bestuursleden.

Achthoven is fel wanneer hij het heeft over de situatie in het land. "Suriname is behoorlijk teruggevallen. Het wordt tijd dat het land eerlijk en oprecht wordt bestuurd," benadrukt Achthoven. Hij is ervan overtuigd dat met de NPS aan het roer een ommekeer gebracht zal worden in het land. Hij voert aan dat de partij dat in het verleden heeft aangetoond. De criminaliteit moet worden ingedamd en het volk moet het weer goed hebben.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May