Champions League: Tranen in Kiev met rust 0-0
26 May 2018, 16:52
Cristiano Ronaldo troost Mohammed Salah die in tranen het veld verlaat. (Foto's: Reuters)

Liverpool-spits Mohamed Salah en Real Madrid rechtsachter Dani Carvajal hebben in tranen het veld in het NSK Olimpiejsky-stadion in de Oekraiense hoofdstad Kiev verlaten. De Egyptische goaltjesdief Salah heeft in de 31e minuut een sleutelbeenblessure opgelopen na een botsing met Real-captain Sergio Ramos. Aan de andere kant bleef Carvajal vijf minuten later na een hakje liggen. Toen hij overeind geholpen werd, was hij in tranen. Voor hem was de finale voorbij.

Bij de rust staat het nog 0-0. In de 44e minuut werd een doelpunt van Karim Benzema afgevlagd voor buitenspel. Ook de kopbal van Cristiano Ronaldo seconden daarvoor die doelman Loris Karius perfect uit zijn doel werkte zou niet hebben meegeteld. Ook de sterspeler van Real stond buitenspel.

In de 45e minuut kwam invaller Nacho dichtbij de openingstreffer nadat hij vanuit een moeilijke hoek de pass van Isco tegen het zijnet werkte. In de blessuretijd in de eerste helft schiet Benzema nog vanop 23 meters nog wijd naar het doel van Liverpool.