Adhin komt via Havenbeheer belofte OS Gaakaba na
02 May 2018, 10:46
foto
Leerlingen van OS Gaakaba krijgen informatie over NV Havenbeheer.


Vicepresident (vp) Ashwin Adhin, is binnen enkele dagen na een bezoek van de leerlingen van OS Gaakaba, zijn belofte nagekomen. Na de problemen van de leerlingen te hebben aangehoord tijdens een bezoek aan de vp, heeft hij via NV Havenbeheer bewerkstelligd dat een belangrijk deel van zijn belofte is nagekomen. De school krijgt een kopieermachine van NV Havenbeheer.

De directie van NV Havenbeheer heeft na afstemming met de vp besloten om de school tegemoet te komen met een donatie. OS Gaakaba heeft ook een bezoek gebracht aan NV Havenbeheer. De leerlingen van de vijfde en de zesde klas waren na een jaar van voorbereiding op oriëntatiebezoek in Paramaribo.

Het staatsbedrijf ziet deze geste aan de school als zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. De leerlingen hebben informatie gekregen over het bedrijf en werden ook rondgeleid. Ze hebben van dichtbij kunnen zien hoe twee schepen langszij stonden aangemeerd. Aan de scholieren is als motivatie meegegeven dat ze zich moeten blijven inzetten, ondanks alle obstakels die ze ondervinden vanwege de afstand met de stad en de toegang tot leermiddelen.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May