Man verschillende keren overreden en laat leven
30 Apr 2018, 12:13
foto


Carlo Cayenni (36) is zondag op een verlaten gedeelte op de weg naar Brownsweg aangereden en vermoedelijk door andere auto’s overreden. De politie van het ressort Brownsweg trof het slachtoffer verminkt op het wegdek aan.

Het vermoeden bestaat dat de voetganger in de vroege ochtend door de slechte verlichting op dat gedeelte van de weg is aangereden. Deze bestuurder is doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Het slachtoffer moet daarna enkele keren door andere auto’s zijn overreden. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is gestegen naar 23.

De voetganger is met bloot bovenlijf aangetroffen. Hij had een donkerkleurige lange broek aan en is door de familie geïdentificeerd. De man had geen vaste- woon en of verblijfplaats en had de gewoonte om te lopen van Brownsweg naar Paramaribo en omgekeerd.

Het ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De autobestuurder is nog niet achterhaald. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May