Acoconut kampioen 2e divisie competitie
29 Apr 2018, 21:16
foto
Standenlijst van de SVB/Telesur 2e divisie competitie. Acoconut is niet meer in te halen.


ACoconut is met nog 1 wedstrijd te spelen kampioen geworden van de SVB/ Telesur 2e divisie competitie. Acoconut heeft van de ploeg Slee Jr. met 2-0 gewonnen zaterdag. Trainer Robert Mando zegt dat een droom werkelijkheid is geworden. Na 7 jaren voetballen in de vroegere 1e klasse, nu 2e divisie, is de ploeg nu gepromoveerd naar de 1e divisie.

De coach zegt dat hard werken is beloond. Acoconut is niet meer in te halen. De club heeft uit 17 wedstrijden 37 punten. De ploeg van Deva Boys heeft donderdag wederom gestunt om van Broki een gelijkspel af te dwingen; het werd 2-2. Broki blijft op de 2e plaats met 33 punten uit 17 wedstrijden. De wedstrijd tussen Kamal Dewaker en Jong Aurora, werd gewonnen door Jong Aurora met 2-1.

Zaterdagmiddag was Santos op bezoek bij Flora in het Essed stadion. De wedstrijd werd door de arbiter gestaakt in de 80e minuut. De stand was toen 2-1 in het voordeel van Flora. De doelman van Flora en de aanvoerder van Santos zijn van het veld gestuurd. De doelman van Flora verliet het speelveld, maar de speler van Santos wilde het speelveld niet verlaten om twee redenen. De speler vindt dat de rode kaart onterecht gegeven is omdat hij helemaal niet bij het incident betrokken is geweest met de doelman van Flora. Ten tweede was de situatie buiten het speelveld niet verantwoord, omdat de supporters van Flora bij de ingang gingen om de speler te lijf te gaan toen hij het speelveld in eerste instantie wilde verlaten. De wedstrijd werd toen afgefloten. De arbiter heeft dit gedaan in opdracht van de wedstrijdcommissaris.

Door de uitslag van deze wedstrijd blijft Santos op de 3e plaats met 29 punten uit 16 wedstrijden. Flora staat op de vierde plaats met 29 punten uit 17 wedstrijden. Happy Boys won zondag met 5-0 van Tahiti en staat op de vijfde plaats met 28 punten uit 17 wedstrijden. Jong Aurora staat op de 6e plaats met 24 punten uit 16 wedstrijden. Kamal Dewaker en Slee Jr. staan met 18 punten op een gedeelde zevende plaats, waarbij Kamal Dewaker 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. Tahiti en Deva Boys hebben 5 punten en delen de 9e plaats, Tahiti heeft 1 wedstrijd minder gespeeld.

De volledige uitslag van de 17e ronde:
Deva Boys – Broki: 2-2
Flora – Santos: 2-1
Acoconut – Slee Jr.: 2-0
Jong Aurora – Kamal Dewaker: 2-1
Happy Boys – Tahiti: 5-0

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May