Bromfietsdieven klemgereden en aangehouden
27 Apr 2018, 16:43
foto


Pankoemi M. (36) en Waldo C. (26) alias ‘Dodo’ zijn door een surveillance eenheid van regio Paramaribo aangehouden op de hoek van de Nieuwe Domineestraat en de Drambrandersgracht.

De twee mannen hebben een jongeman aan de Timmermastraat van zijn bromfiets beroofd, waarna zij er vandoor gingen richting de Ladesmastraat. De politie-eenheid zag op de kruising van de Nieuwe Domineestraat en de Drambrandersgracht de twee verdachte figuren die voldeden aan de aangegeven signalementen zich in verboden rijrichting verplaatsen op een bromfiets. Zij werden klemgereden en aangehouden. De verdachten en de buit overgedragen aan de politie van het ressort Nieuwe Haven.

Op Pankoemi M. is aangetroffen en in beslag genomen, een portemonnee met een hoeveelheid marihuana en sukru, een geldbedrag, vloeitjes en een fijn weger. Deze verdachte verklaarde de sukru op straat te hebben gevonden. Beide rovers legden tegenstrijdige verklaringen af.

Volgens verklaring van de benadeelde hebben de twee mannen hem beroofd van zijn bromfiets. Hij bevond zich op zijn bromfiets voor een pand aan de Timmermanstraat en stond op het punt om weg te rijden. Plotseling werd hij door het tweetal aangevallen en mishandeld. Vervolgens duwden zij hem van zijn voertuig en gingen hiermee ervandoor richting de Ladesmastraat.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld. De rechtmatige eigenaar kon weer over zijn bromfiets beschikken, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May