Security guard verwondt collega
12 Apr 2018, 16:26
foto


Giorgio R. (22) security guard werkzaam is bij Brother Hood bracht zijn collega van TBL verwondingen toe op het hoofd. De vechtpartij vond plaats op het parkeerterrein van de Hermitage Mall.

Onderzoek wees uit dat beide mannen bezig waren met beveiligingswerkzaamheden. Op een bepaald moment zag de security guard van TBL dat Giorgio R. geld in ontvangst nam van mensen die hun voertuigen parkeerden. Hij sprak hem aan dit achterwege te laten, aangezien dit ten strengste verboden is.

Er ontstond toen een woordenwisseling tussen de twee mannen, die uitmondde in een vechtpartij. Op een bepaald moment greep de TBL medewerker naar een stuk ijzeren pijp, maar zijn tegenstander maakte hem deze afhandig. Hiermee bracht Giorgio R. de TBL medewerker slagen toe op het hoofd.

Per eigen gelegenheid is het slachtoffer vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij heengezonden en verwezen naar de chirurg.

De ijzeren pijp is gevonden en in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Giorgio R. in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May