Robinhood verplettert Leo Victor met 4-0
11 Apr 2018, 01:39
foto


Robinhood heeft dinsdag in het Franklin Essedstadion duidelijk zwaar revanche genomen op Leo Victor. Een 1-0 nederlaag tegen Leo Victor eerder in de reguliere Eerste Divisie competitie, wat ook zijn eerste verliespartij betekende, werd gisteren met 4-0 goedgemaakt. Robinhood heeft overtuigend in deze bekercompetitie van de SVB, Leo Victor verpletterd. De ruststand in deze ontmoeting was 2-0.

De wedstrijd was tot vóór de doelpunten van Robinhood gelijk opgaand. Vooral in het centrum probeerden de ploegen een overwicht te hebben. Het noodlot sloeg halverwege de eerste helft toe. Spelverslapping van Leo Victor na een mogelijke overtreding - waarvoor niet werd gefloten - op de rand van het strafschopgebied, werd de club fataal. De bal kwam bij Cerezo Haabo terecht die met een trefzeker schot in de verre hoek de stand uit evenwicht haalde (1-0). Nauwelijks hersteld van het eerste doelpunt stond Haabo weer aan de basis van het tweede. Vanuit links gaf hij een achterzet naar Roche Rosebel, die met een diagonaal schot 2-0 aantekende.

In de tweede helft probeerde Leo Victor terug te komen in het spel, echter zonder succes. Een rode kaart voor Raynell Gambier deed de ploeg ook de das om. De deklat bracht tot tweemaal toe redding voor Robinhood. De realiteit was dat haast alles wat de klok toen sloeg Robinhood was. Leo Victor probeerde de nederlaag zo beperkt mogelijk te houden. Het publiek kreeg een pracht van een doelpunt voorgeschoteld. De jeugdig Ayad Godliep liet zijn trap met ‘kruleffect' talent zien vanuit een linkse hoekschop. Deze werd meteen verwerkt tot doelpunt (3-0).

De ingevallen Ifanildo Rozenblad zette een schepje boven op. Mooi combinatiespel in de doelmond bracht hem in stelling. Van dichtbij was hij trefzeker waardoor Kevin Pandooi voor de vierde keer werd verslagen (4-0).

Trainer Roberto Godeken was duidelijk tevreden met het resultaat. De club heeft nu de focus gelegd op de eerstvolgende Eerste Divisie competitiewedstrijd tegen Notch. Dan komt de club uit Moengo thuis in het Ronnie Brunswijk stadion uit tegen Robinhood. Het wordt een topwedstrijd die bepalend zal zijn voor de koppositie binnen deze competitie.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May