Minister Getrouw: Samenwerken om doelen te bereiken
07 Apr 2018, 02:48
foto
Een hartelijk moment tussen de nieuwe minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw (l) en minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken.


De nieuwe minister van Justitie en Politie (Juspol), Stuart Getrouw, heeft vrijdag het beheer van het ministerie officieel overgenomen uit handen van minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken. “Het is voor mij een hele eer om met u te zijn. Vanaf een afstand heb ik bepaalde zaken mogen waarnemen en aanhoren. Het is mij gebleken dat het u tot nog toe gelukt is om een goede job te klaren”, waren zijn woorden aan het personeel.

Getrouw werd met een daverend applaus verwelkomd op het departement. De plechtigheid vond plaats in bijzijn van de directeur van Justitie en Politie, Marianne Chin a Fat en de directeur Operationele Diensten, Lucretia Redan. Na de officiële plechtigheid maakte Getrouw kennis met de directie, staf en het overige personeel van het ministerie.

Getrouw zei niet te twijfelen aan de samenstelling van het personeel dat hij is komen aantreffen op het departement. Hij hoopt dat eenieder het positieve in gedachten heeft om de doelen van het ministerie verder te realiseren. “Ik ga voor een open communicatie. De samenwerking met u zal er ten aller tijde zijn en indien er zaken zijn welke onder mijn aandacht gebracht moeten worden, dan gaan we ervoor. Ik sta open voor eenieder. In de nabije tijden zult u me vaker zien bij u op de kamer.”

Getrouw is op 4 april door president Desi Bouterse beëdigd tot minister. Hij volgt zijn gewezen collega ad-interim, Ferdinand Welzijn op, meldt het ministerie van Juspol, via het Nationaal Informatie Instituut.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May