Onverlaat plundert magazijn Kwattaweg
05 Apr 2018, 14:14
foto


Sergio H. (29) is aangehouden voor diefstal. Hij zou een groot aantal goederen hebben weggenomen uit een magazijn aan de Kwattaweg. De goederen had hij opgeslagen in een onbewoonde woning aan de Mr. Eddy Brumastraat.

De verdachte was dinsdag omstreeks half zeven bezig goederen uit te laden uit een voertuig op het onbewoonde adres. De politie die een dievenmelding had doorgekregen op het adres, trof Sergio H. aan. Aan de wetsdienaren vertelde hij dat hij werkzaamheden op het terrein moest verrichten voor ene Hendrik.

De politie vertrouwde het zaakje niet en stelde een onderzoek in. Op het terrein is een groot aantal goederen aangetroffen waaronder brushcutters, koelboxen, fietsen, dozen met potten, kopjes en ander keukengerei, dozen thee, handgereedschappen en een lichtmotor. In het huis is een nieuwe koelkast aangetroffen. Sergio H. kon de herkomst van de goederen niet verklaren. Hij werd daarop aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het voertuig en de goederen werden in beslag genomen.

Uit onderzoek is gebleken dat het voertuig waarmee Sergio H. de goederen had vervoerd, van zijn moeder is. Hij had de auto enkele dagen geleden zonder toestemming van zijn moeder weggenomen. Het voertuig is afgestaan aan de moeder.

Op dezelfde dag, dinsdag, kreeg de Centrale Meldkamer een melding van een inbraak in een magazijn aan de Kwattaweg. De gestolen spullen bleken na onderzoek uit het magazijn te zijn. Twee aangevers hadden zich aangemeld in deze zaak. Ze hebben hun goederen herkend, waarop de spullen zijn teruggegeven aan de rechtmatige eigenaars. Sergio H. blijft aangehouden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May