Twee verkeersdoden genoteerd in Nickerie
01 Apr 2018, 10:59
foto
Het voertuig wordt uit de Nickerierivier gehaald. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is gestegen naar 5.


Twee personen hebben vanmorgen het leven gelaten bij een verkeersongeval in Nickerie. Het gaat om André Wonokarijo (22) en Samentha Wirjomengolo (16). De politie van het ressort Waldeck heeft omstreeks 05.30 uur een melding gekregen van een verkeersongeval aan de Van Idsingaweg, bij de Rotterdamsluis in Nickerie.

Bij aankomst werd een personenvoertuig (Toyota Vitz) over de kop aangetroffen, in de Nickerierivier. Volgens de politie zaten drie personen in de auto. De bestuurder heeft waarschijnlijk met een hoge snelheid gereden tegen de betonnen verhoging bij de sluis, waardoor het voertuig over de kop is gegaan en in de rivier terecht kwam. Met behulp van de brandweer zijn de lijken geborgen en het voertuig uit het water gehaald.

De bestuurder, K. J., lid van het korps penitentiaire ambtenaren, is afgevoerd naar het politiebureau in verband met het onderzoek. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De ontzielde lichamen zijn in beslag genomen voor obductie. Nickerie telt nu 5 verkeersdoden. Landelijk is het aantal verkeersdoden voor dit jaar gestegen naar 18.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May