Op LVV na reshuffling rond
29 Mar 2018, 17:10
foto


President Desi Bouterse is op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) na, klaar met de reshuffling van ministers. Hoewel minister Soeresh Algoe wordt vervangen, is het nog niet duidelijk wie in zijn plaats komt. Op Sport- en Jeugdzaken werden diverse namen genoemd. Uiteindelijk is het S.J. (Lalini) Gopal geworden die op dit ministerie zal komen. De beëdiging van de ministers vindt op 4 april plaats.

De ministers Jerry Miranda (Openbare Werken), Ferdinand Welzijn (Handel, Industrie en Toerisme/Justitie en Politie, Robert Peneux (Onderwijs, Wetenschap en Cultuur), Joan Dogojo (Sport en Jeugdzaken) en Soeresh Algoe worden vervangen. Patrick Pengel van Volksgezondheid gaat naar Openbare Werken, Transport en Communicatie.

De nieuwe ministers zijn: Stuart Getrouw (Justitie en Politie), Lalini Gopal (Sport- en Jeugdzaken), Lilian Ferrier (Onderwijs, Wetenschap en Cultuur), Antoine Elias (Volksgezondheid), Stephen Tsang (Handel, Industrie en Toerisme). Alle andere ministers blijven. President Desi Bouterse heeft vandaag een evaluatievergadering gehad over het functioneren van de regering. Starnieuws verneemt dat op deze bijeenkomst Ferdinand Welzijn en Gillmore Hoefdraad afwezig waren. Zij zijn uitlandig. Elias zal op een later tijdstip worden beëdigd omdat hij op 4 april uitlandig is.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May