Drie mannen verkrachten vrouw
02 Mar 2018, 11:11
foto


Ajai S. (36) is aangehouden door de politie van het ressort Meerzorg. Een 25-jarige vrouw deed aangifte van verkrachting tegen drie mannen, onder wie Ajai. De vrouw verklaarde tegenover de politie een afspraak, via Facebook, te hebben gemaakt met haar social media vriend Ajai S.. De afspraak hield in dat zij schoonmaakwerkzaamheden bij hem thuis zou verrichten tegen betaling.

Op de afgesproken dag is de vrouw opgehaald door Ajai S. en naar zijn huis gebracht. Terwijl zij bezig was de slaapkamer schoon te maken, duwde deze man haar op het bed. Vervolgens heeft hij tegen haar wil seks met haar bedreven. Hierna kwamen er nog twee vrienden, Anroedkoemar K. (45) en Ronny M. (36), die de vrouw ook beurtelings hebben verkracht.

Het slachtoffer verklaarde verder geen afspraken met Ajai S. te hebben gemaakt over andere zaken dan het schoonmaken van de woning. De verdachte is op 26 februari opgespoord. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld. Anroedkoemar K. en Ronny M. zijn een dag later aangehouden en ingesloten, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May