Politie Lelydorp rolt bromfietsbende op
28 Feb 2018, 14:21
foto


Twee jeugdigen, Nataniël B. (18) en Gerginio K.(19), zijn door de politie van Lelydorp aangehouden en in intussen in verzekering gesteld. Zij zouden deel uitmaken van een bromfietsbende die is opgerold. Twee anderen zijn ook in beeld gebracht.

De verdachten hebben zich gemunt op bromfietsers die hun vervoer achterlaten op Lelydorp. Deze bromfietsers vervolgen hun weg naar hun werkplaats in Paramaribo met de lijnbus. Bij terugkeer bleek de bromfiets te zijn verdwenen. De benadeelden hebben aangifte gedaan, meldt de politie Public Relations.

Ook bij de nieuwe Mall op Lelydorp zijn er bromfietsen gestolen. Tijdens het onderzoek is Nataniël in beeld gebracht. Via Facebook bood Gerginio bromfietsonderdelen ten verkoop aan. Een van de benadeelde die dit opmerkte, stelde de politie in kennis hiervan. Na een afspraak met de verkoper deed de benadeelde onder leiding van de politie de afgesproken plek aan. De verkoper Gerginio kwam aangereden op de bromfiets van de benadeelde.

De verkoper is in de kraag gevat, terwijl de bromfiets in beslag is genomen. Delen van de andere bromfietsen zijn teruggevonden bij de heler Gerginio. Onderzoek heeft uitgewezen dat het gaat om een bende van schoolgaande en niet schoolgaande jongeren die de omgeving onveilig maakt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May