Ook Leiding 11A heeft nu een Pencak Silat school
05 Feb 2018, 22:27
foto
Een pencak silat demonstratie tijdens de feestelijke opening van de afdeling te Leiding X1 A.


De Persaudara-an Pencak Silat-Setia Hati, (PPS-SH) die in Paramaribo zetelt, heeft zondag een afdeling te Leiding 11A in het district Wanica geopend. Het district heeft nu een eigen Pencak Silat school. Voorzitter Sicilliano Kartoredjo is met zijn bestuur en enkele pupillen naar Leiding 11A afgereisd om na de installatie en opening van hun afdeling ook demonstraties te gegeven.

Iskandar Radijo, heeft de leiding van de subafdeling en zal geassisteerd worden door de instructeurs Stanley Radijo, Adari Radijo en Ahmad Wirjominggoloh.
De trainingen zullen verzorgd worden in de zaal van de moskee Rochmatulloh. Het is de bedoeling dat de kinderen van de omgeving gebruikmaken van deze gelegenheid en ook dat deze tak van sport nieuw leven wordt ingeblazen.

Het streven van het hoofdbestuur is om Suriname weer in de top 3 van de wereldranglijst te brengen, wat pencak silat betreft. De vereniging hoopt dat ze in het jaar 2020 Suriname kan vertegenwoordigen tijdens de Olympische Spelen in Tokyo, Japan.

Intussen hebben 18 leerlingen zich ingeschreven: 12 jongens/heren en 6 meisjes/dames. De jongste is 12 jaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May