Politie-informatie over 7e verkeersdode
25 Jan 2018, 14:44
foto


De 50-jarige Ashokkoemar Daal is woensdagavond overleden na een aanrijding. De politie van het ressort Munder trof het slachtoffer op het wegdek aan. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de 22-jarige autobestuurder, Lorenzo M., reed over de Van Idsingastraat komende van de richting dokter Sophie Redmondstraat. Hij reed naar de richting van de Kwattaweg.

Volgens ooggetuigen kwam de fietser Daal van een winkel en stak hij de straat over van rechts naar links bekeken vanuit de rijrichting van de autobestuurder. Bij het oversteken is de fietser geschept door het voertuig en enkele meters meegesleurd. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor de obductie.

Lorenzo M. die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding. Hij is in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May