Twee personen omgekomen in het verkeer dit jaar
08 Jan 2018, 14:15
foto


Twee personen hebben dit jaar het leven gelaten in het verkeer. Zaterdag 6 januari overleed de 72-jarige Watie Gazon door een aanrijding in het Perica-gebied. De 18-jarige voetganger Shafelie Emanuels, die op zaterdag 30 december 2017 was aangereden door een auto, overleed gisteren. Dit meldt de politie Public Relations.


De taxichauffeur Miquel reed in zijn voertuig vanuit Stolkertsijver richting Albina. De bestuurder van het andere voertuig met vier inzittenden kwam vanuit de tegenovergestelde richting. Naar verklaring van de inzittenden zagen zij plotseling dat het voertuig dat bestuurd werd door Miquel op hun rijhelft kwam.

De tegenligger probeerde uit te wijken voor het gevaar en kwam op de berm terecht. De autobestuurder verloor daarbij de controle over de besturing van het voertuig. De auto kwam wederom op het wegdek en belandde daarna in een zwampgedeelte aan de rechterzijde van de weg.

De mede inzittende Gazon overleed ter plaatse. De ingeschakelde arts stelde de dood vast. De overige mede inzittenden en de chauffeur kwamen met de schrik vrij. De vermoedelijke veroorzaker is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de vermoedelijke veroorzaker ingevorderd. Na bij proces-verbaal te zijn verhoord is hij heengezonden.

Shafelie Emanuels werd aangereden door een auto. De jonge dame liep over de Van ’t Hogerhuysstraat en werd ter hoogte van de rotonde aangereden. Zij was per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo, waar zij ter verpleging op de afdeling Intensive Care was opgenomen. Het verkeersslachtoffer overleed op zondag 7 januari in de ziekeninrichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May