NDP heeft een mening maar geen inzicht
06 Jan 2018, 12:26
foto


Telkenmale wordt het bewijs geleverd. De NPP die staat voor Nyan Patu Partij (schrap NDP), heeft wel steeds een mening, maar geen inzicht. De NPS echter heeft getoond over een enorme dosis inzicht te beschikken. Dat gaan wij de NPP nu eventjes voorhouden: inzicht komt voort uit informatie, uit ervaring, uit overdenking. Dit zijn onder andere elementen die nodig zijn om een land vooruit te brengen. Regeringen waarin de NPS heeft gezeten, hebben bewezen hierover te beschikken.

Let op NPPers onderstaand een korte refreshment: Over de periode 1975 tot 1980 onder premier Henck Arron (oud-voorzitter van de NPS), bedroeg de staatsschuld gemiddeld 100 miljoen Sf. De staatsschuld was toen 5% van het nationaal inkomen. Toen kwamen de NDPers - nu omgedoopt de NPPers. Over de periode 1980 tot 1987, steeg de staatsschuld van 100 miljoen Sf naar een astronomisch bedrag van 2.1 miljard Sf oftewel 110% van het nationaal inkomen.

Misiekaba toen nog in zijn luiers, moet van harte dank uitbrengen aan degenen die samen met hem middels kunst en vliegwerk het hoofd boven water hebben weten te houden.

Dezelfde situatie is nu gaande. Raadpleeg eens de diverse sites over Surinames economische situatie. Deze regering heeft ons bankroet gemaakt. Nu zij niet meer zo gemakkelijk geld kan lenen tegen woekerrentes zowel nationaal als internationaal, komt een verhaal boven water van contracten openbreken. Mag het Surinaamse volk weten waarom? Wat wil men gaan doen met het geld? Fly overs, diepzee havens, spoorlijn van ergens naar nergens, ziekenhuis in Wanica, 18.000 woningen en what about Dubai?

Wat het Surinaamse volk nu beseft, is dat de basis waarop Suriname zijn welvaart had opgebouwd, door wanbeleid van de NPP in de leiding, compleet teniet is gedaan. Er is absoluut geen vergelijking mogelijk tussen de huidige beleidsmakers en NPS-voorzitter Gregory Rusland. De ideologische partij NPS die zich nimmer heeft schuldig gemaakt aan mensenrechtenschendingen en onfatsoenlijke politieke gedragingen, weigert mee te gaan in de schaduw van dictatuur. De NPS zal samen met gelijkgerichte partners instaat zijn het bloeden van de natie te stoppen. Chapeau Gregory Rusland!

Irshaad Fatehmahomed
Tweede secretaris hoofdbestuur NPS


Starnieuws sluit hiermee deze discussie af.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May