Kenniskring opent met blik terug en vooruit
07 Jan 2018, 08:27
foto


Albert Ramdin, oud assistent secretaris-generaal van de OAS, tevens senior director van Newmont en Imro Manglie, industrieel tevens voorzitter van de Vereniging van Rijst Exporteurs in Suriname (VRE), zullen op 9 januari de gastsprekers zijn op de openingsbijeenkomst van de Kenniskring in het Lallarookhgebouw. Op de bijeenkomst zal een terugblik worden geworpen op 2017 en zal ingegaan worden op de verwachtingen voor dit jaar en de toekomst.

Het vorig jaar was de staal-industrieel en ondernemer Mansour Badloe gastspreker bij de Kenniskring; “Helaas is er weinig gedaan met zijn goede adviezen. Dit keer hebben we weer gekozen voor andere Surinamers die in de Industrie zitten, zodat wij kunnen vernemen hoe zij tegen onze toekomst aankijken,” zegt de voorlichting van de Kenniskring.

De Kenniskring bestaat ruim 20 jaar met een zusterorganisatie in Nederland en netwerkgroepen in Aruba, Curaçao, Guyana, India, Trinidad en de USA, en is een vrijwillige netwerkkring van topkader uit de academische, overheids- en business community. De KK-members delen elke eerste dinsdag van de maand inzichten, informatie en ontwikkelingen over actuele politieke en sociaaleconomische vraagstukken op zowel lokaal, regionaal als mondiaal niveau. Het is de bedoeling dat zij hierdoor in staat zijn hun individuele en groepsbelangen beter in te schatten en richting te geven.

De avond is voor eenieder toegankelijk. De Kenniskring kent geen bestuur, doch een coördinatieteam; geen penningen, doch vraagt een vrijwillige (verplichte) bijdrage van SRD 20,- ter dekking van kosten van die avond.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May