Telesur plaatst 'gratis wifi' voor feestvierders
31 Dec 2017, 11:08
foto
De politie is met ondersteuning van andere diensten aan het patrouilleren in de binnenstad. Mensen beginnen binnen te druppelen om de festiviteiten mee te maken. (Foto: René Gompers)


Het is vandaag de laatste dag van 2017. Velen zijn onderweg naar hartje stad. De owru yari pagara estafette meemaken is een ‘must’ geworden voor duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. De pagara estafette begint klokslag 13.00 uur.

Owru yari vieren in de binnenstad van Paramaribo is een kleurrijk evenement zowel in de brandende zon als in de regen. De feestvierende mensenmassa maakt uitbundig video’s en foto's. Deze willen zij natuurlijk direct delen via social media en dat is de laatste jaren in de ‘spang’ van het evenement onmogelijk geworden.

Jennis Asraf, manager Corporate Communication van Telesur, antwoordt op een vraag van Starnieuws “wij hebben bij Krasnapolsky, Torarica, Galaxy en Ramada, ‘free wifi’ geplaatst, zodat de klanten ook daar gebruik van kunnen maken. We hebben ook twee mobiele sites ingezet zodat er extra capaciteit is. Dus we verwachten wel dat het de vraag zal opvangen”.

Edward Troon
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May