Informatie politie over dodelijke steekpartij
30 Dec 2017, 14:08
foto


De politie Public Relations meldt dat Reynold Bendt (23) vrijdag na en steekpartij aan de Peleletepoestraat het leven heeft gelaten. De politie van Uitvlugt deed na een telefonische melding van een steekpartij het adres aan. Daar aangekomen werd het slachtoffer levenloos op het wegdek aangetroffen.

Volgens verklaring van omstanders kreeg het slachtoffer door tot nog toe onbekende redenen mot met een andere jongeman. Op een bepaald moment ging zijn tegenstander zijn woning binnen, bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij Reynold verwondde.

Na zijn daad maakte de verdachte zich uit de voeten met medeneming van het scherpe voorwerp. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het levenloze lichaam is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Door een politieambtenaar is de 20-jarige verdachte Mark S., vandaag overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De ambtenaar verklaarde tegenover zijn collega’s dat de ouders van Mark hem hebben benaderd om de jongeman over te dragen. Ook het scherpe voorwerp is terecht.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de dader ingesloten. Het motief is nog onduidelijk. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May