Overdenkingen Surpost-directeur bij kerstviering
24 Dec 2017, 20:05
foto


Beste Postalistas,

Aan de vooravond van de kerstviering is het goed om onze gedachten te laten gaan over de gebeurtenissen en een balans op te maken van de goede en minder fijne dingen, zodat wij op weg naar de kerstdagen het pad vrij maken om samen met onze familie, vrienden collega’s en kennissen vredige en vrolijke kerstdagen te vieren.

Als de verdiensten het toe lieten, hadden wij meer voor u willen doen dan gratificatie alleen.
Vergeet u echter niet dat de vele hard werkende landgenoten dat niet kennen, of dat enkele instellingen de salarissen niet kunnen garanderen, of dat velen niet eens een baan hebben?

Zullen wij even stilstaan bij wat wij wel hebben?
1. Een bedrijf dat de gemeenschap dient.
2. Een bedrijf dat onder moeilijke omstandigheden zijn hoofd boven water heeft kunnen houden, en werkt aan verbetering van zijn totale situatie.
3. Een bedrijf dat moeizaam zijn primaire en secundaire verplichtingen naar u nakomt.
4. U en uw gezin worden in alle redelijkheid en naar vermogen van uw bedrijf verzorgd.
Laten wij dit alles koesteren en meenemen in onze harten tijdens Kerst 2017!

Weet dat de leiding van dit bedrijf uw belang heel serieus neemt en streeft naar een optimale balans tussen wenselijkheden en mogelijkheden. Voor onze gezamenlijke toekomst, mogen uw belangen en dat van het bedrijf niet worden geschaad. Daarbij moeten wij oprecht onze wenselijkheden, mogelijkheden en verplichtingen overdenken!
Dat doen wij steeds in onze eigen gezinnen en zo moeten wij ook naar ons bedrijf kijken.

Wij vragen u daarom:
elkaars opvattingen te respecteren en elkaar correct te behandelen, niet alleen tijdens en na deze feestdagen maar ook in tijden van onenigheid.
Wij moeten samen verder en het is goed om dit moment aan te grijpen en opnieuw liefde en saamhorigheid te betonen aan elkaar en oprecht en met vereende krachten te werken aan de gezondmaking van onze relaties en ons bedrijf.

Ik wens u allen namens de directie, staf en collega’s een ZALIG KERSTFEEST toe.

Drs. John L. Power
Directeur
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May