President Bouterse vereerd met bezoek Xavi Simons
23 Dec 2017, 02:45
foto
De 14-jarige voetballer, Xavi Simons van Jong Barcelona, overhandigt een voetbal met zijn handtekening aan president Desi Bouterse. (Foto: NII)


Toptalent Xavi Simons van Jong Barcelona is op bezoek geweest bij president Desi Bouterse. Simons wordt gezien als een getalenteerde voetballer die een hardwerkende aanvaller en verdediger is. De voetballer was vrijdag te gast bij het staatshoofd.

President Bouterse heeft tijdens de ontmoeting met het toptalent aangegeven zich vereerd te voelen met het bezoek van de 14-jarige speler. Hij was geïnteresseerd in zijn carrière. De voetballer vertelde de president hoe hij het vindt om bij een van de grootste clubs ter wereld te voetballen.

Na het gesprek overhandigde Xavi een voetbal met daarop zijn handtekening aan het staatshoofd. De voetballer was vergezeld door zijn ouders. Bouterse wenste de tiener veel succes toe met zijn verdere voetbalcarrière, deelt het Nationaal Informatie Instituut mee.

Xavi heeft eerder ook een bezoek gebracht aan het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. Tijdens zijn verblijf in Suriname zal hij eveneens participeren aan enkele evenementen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May