Maatregelen voor vlot verkeer Coesewijnestraat
22 Dec 2017, 20:30
foto
Maatregelen aan de Coesewijnestraat moeten zorgen voor een vlotte doorstroming van het verkeer. De veranderde verkeerssituatie is vandaag ingegaan.


Gezien de verkeersdrukte rond het einde van het jaar heeft het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie maatregelen genomen om het verkeer aan de Coesewijnestraat beter te laten doorstromen. De herinrichting is uitgevoerd, maar de werkzaamheden zijn nog niet afgerond, waardoor niet alle maatregelen voor een vlot verkeer kunnen worden getroffen.


Per vandaag is de middenberm ter hoogte van de Leo Eliazerstraat en de Corantijnstraat doorgetrokken en afgesloten. Hierdoor zal het voor het verkeer komende uit de Leo Eliazerstraat en de Corantijnstraat niet mogelijk zijn rechtsaf te slaan richting de Coesewijnestraat.

Aanbevelingen
- Het verkeer komende vanuit de Lalla Rookhweg en vanuit de richting van de Leysweg dat gewend was te rijden via de Duisburglaan wordt verzocht te rijden via de mr. J. Lachmonstraat en bij het verkeerslicht bij de kruising met de Coesewijnestraat, rechtsaf te slaan naar de Coesewijnestraat.
- Het vrachtverkeer komende vanuit de Duisburglaan wordt verzocht te rijden via het Mottonshoopkanaal naar de mr. J. Lachmonstraat en bij het verkeerslicht bij de kruising met de Coesewijnestraat, rechtsaf te slaan.
- Het overige verkeer komende vanuit de Duisburglaan en/of de Leo Eliazerstraat wordt verzocht te rijden via de Watrakanoestraat naar de Marowijnestraat.
- Vanuit de Duisburglaan is het eveneens niet mogelijk om rechtsaf te slaan richting de Coesewijnebrug.
- Voor het verkeer op de Coesewijnestraat zal het niet mogelijk zijn om rechtsaf de Leo Eliazerstraat of rechtsaf richting de Duisburglaan te gaan.
- Het zal tevens verboden zijn voor het verkeer op de Westelijke rijbaan van de Coesewijnestraat om nabij de Marowijnestraat een U-turn te maken naar de Oostelijke rijbaan van de Coesewijnestraat.

Door deze maatregelen en de medewerking van de weggebruikers, wordt verwacht dat de doorstroming op de Coesewijnestraat in aanzienlijke mate verbeterd zal worden. Gerekend wordt op medewerking om zodoende gezamenlijk te komen tot een veilig verkeer in Suriname, laat het ministerie optekenen via het Nationaal Informatie Instituut.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May