Buschauffeur ingesloten voor bedreiging en mishandeling
22 Dec 2017, 16:46
foto


De politie van Latour heeft de buschauffeur Jurgen A. alias ‘Dompoe’ (28) aangehouden. Hij raakte slaags met een andere collega. Beide chauffeurs probeerden passagiers van elkaar af te troeven.

Het werd Dompoe op gegeven moment te veel. Hij dwong de bus van zijn concurrent aan de Coesewijnestraat tot stoppen door hem de weg te versperren. Hij stapte uit en bracht de andere buschauffeur een slag toe in het gezicht. Ook zwaaide hij met een scherpvoorwerp onder het doen van bedreigende uitlatingen. De andere buschauffeur deed gelijk aangifte bij de politie. Het slachtoffer liep een gezwel op de rechterwang op en is verwezen naar een arts voor medische behandeling.

Voordat de politie Dompoe kon opsporen, begaf hij zich met ene ‘Kokoboi’ naar de standplaats te Ondro Bon aan de dokter Sophie Redmondstraat. Hij sleepte het slachtoffer uit zijn voertuig en eiste van hem dat hij terstond de aangifte zou intrekken. Andere collega’s hebben kunnen voorkomen dat het slachtoffer werd gegijzeld.

Jurgen A. is door de politie aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de buschauffeur achter slot en grendel geplaatst. Kokoboi is nog voortvluchtig, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May