Geschoten dief bekende van politie (update)
20 Dec 2017, 13:38
foto


In het ressort Uitvlugt heeft een man de 45-jarige Dharminderpersad Nathoenie betrapt bij het stelen van kippen. Hij loste twee schoten met zijn jachtgeweer. Een broer die de schoten hoorde, snelde naar zijn broer om te kijken wat er aan de hand was. De schutter vertelde dat hij op een verdachte had geschoten, maar niet zeker was of hij die had geraakt. Starnieuws had gemeld dat de dief een broer is van de schutter. Dit blijkt op een misverstand te berusten.

Beide broers gingen op onderzoek uit en troffen aan de linker voorzijde bij de schutting het levenloos lichaam van Nathoenie aan. Op het terrein is een zak met twee kippen gevonden. Toen de politie arriveerde op de plek, constateerden ze dat de overledene een bekende van hen was. De twee broers hebben in het verleden meermalen aangifte van kippendiefstal gedaan tegen onbekenden.

Het lijk van de 45-jarige Nathoenie is in beslag genomen. Ook het jachtgeweer, dat legaal aan de schutter toebehoort, is voorlopig ingevorderd, meldt de Public Relations afdeling van de politie.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May