Tiener 80e verkeersdode voor dit jaar
18 Dec 2017, 16:47
foto


Mitchel Doom (17) is na een aanrijding vandaag in het ziekenhuis overleden. Mitchel, die op een bromfiets reed, kwam op maandag 7 december in botsing met twee personenauto’s aan de Malangweg. Met het overlijden van Mitchel stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 80.

De politie van Houttuin heeft vastgesteld dat de bromfietser en een van de personenauto’s dezelfde rijrichting hadden. Zij kwamen vanuit de Wilhelminaweg richting de Vredenburgweg. De andere personenauto reed in tegengestelde richting.

Op een gegeven moment haalde Mitchel, die vergezeld was van een duo-rijder, de auto voor hem aan de rechterzijde in. Hij kwam in botsing met zijn tegenligger. De bromfietser en zijn 14-jarige duorijder Sahiel S., slingerden terug op hun rijhelft. Het tweetal werd geschept door het andere voertuig dat door hen was ingehaald.

Zowel de bromfietser als de duorijder liepen zware letsels op en waren niet aanspreekbaar. Per ambulance zijn beide gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werden ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen. Sahiel is nog opgenomen in het ziekenhuis.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Beide autobestuurders die niet onder invloed van alcohol verkeerden, zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May