Kerstpakkettenproject Lions Club Para te Pikin Saron
18 Dec 2017, 11:15
foto
Lions Clup Para te Pikin Saron voor het verstrekken van pakketten aan behoeftigen. (Foto: Lions Club Para)


De Lions Club Para heeft zondag zijn jaarlijks terugkerende Kerstpakketenproject uitgevoerd. Dit jaar is de keuze gevallen op Pikin Saron, maar ook instellingen op de route worden bedacht. Zo zijn er pakketten bezorgd bij Matoekoe, zorgtehuizen voor seniore burgers aan de Rijsdijkweg en Meursweg, Kindertehuis Odoniti en de Lions Padvindersgroep te Zanderij.

Het werkgebied van Lions Club Para is voornamelijk het district Para, en ieder jaar wordt er een ander gebied in het district uitgekozen om dit project uit te voeren.
Criteria om in aanmerking te komen voor een kerstpakket zijn onder andere: alleenstaande moeders, behoeftige gezinnen, en gezinnen met kinderen/ouders met een beperking. De selectie heeft plaatsgevonden met medewerking van de kapitein/basja van het gebied.

Op Pikin Saron aangekomen hadden de dertig geselecteerden reeds plaatsgenomen in het ontmoetingscentrum. De kerstpakketten die in grote dankbaarheid zijn ontvangen, bestaan voornamelijk uit levensmiddelen die worden gekocht uit de netto-opbrengsten van fundraisingsprojecten, met name de Bingo Drives.
Met de uitvoering van dit project helpt Lions Club Para de nood enigszins lenigen, zodat de doelgroep de komende hoogtijdagen op een prettige wijze kunnen doorbrengen. Hiermee wordt ook invulling gegeven aan de 'We Serve' gedachte, het Lions Motto, merkt Lions Club Para op.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May