Aantal verkeersdoden gestegen naar 71
04 Dec 2017, 10:41
foto


De 55-jarige Chandersein Moerlie heeft het leven gelaten door een aanrijding aan de Joshikreekweg in Saramacca zondag. Vannacht werd de 71e verkeersdode genoteerd. Gregory Rigters van zaalvoetbalclub Mengao, heeft het leven gelaten na een verkeersongeval. De verkeersbarometer is gestegen naar 71.

De politie Public Relations meldt over de aanrijding in Saramacca dat Moerlie op de bromfiets was en reed op de Joshikreekweg. Hij kwam vanuit de Larecoweg en ging richting Tambaredjo. De autobestuurder, Anielkoemar C. (35) reed in tegen gestelde richting.

Volgens verklaring van de autobestuurder en de aangetroffen sporen moet Moerlie op de rijhelft van zijn tegenligger terecht zijn gekomen met als gevolg de aanrijding.

De bestuurder die wel in het bezit is van een geldig rijbewijs blies 750 milligram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram per liter uitgeademde lucht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Anielkoemar C. in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May