Inselair hervat na 8 maanden vluchten op Paramaribo
31 Oct 2017, 14:00
foto


De Curaçaose vliegmaatschappij Inselair hervat vanaf 20 november haar diensten op Paramaribo. Begin maart dit jaar besloot de maatschappij per direct diverse vluchten, waaronder Paramaribo, stop te zetten. Inselair was in zwaar financieel weer terechtgekomen en was niet meer in staat al zijn routes te onderhouden.

De Curaçaose regering die insprong, kwam behalve met een geldinjectie ook met een herstructureringsplan. In een verklaring zegt Inselair International dat Paramaribo de eerste bestemming is die opnieuw wordt aangedaan in het kader van het herstructureringsplan. Vanaf 20 november wordt er twee keer per week gevlogen op Paramaribo met een MD-83 toestel. De vluchten zijn gepland voor de maandag en vrijdag.

In de voorbije acht maanden heeft Inselair zich geconcentreerd op zijn bestemmingen Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten. Onder de bestemmingen die in maart zijn opgeschort zijn Barquisimeto, Caracas, Georgetown, Haïti, Havana, Kingston, Las Piedras, Manaus, Medellin, Miami, Port of Spain, Santo Domingo en Quito.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May