Dikan wil standaard kleding voor bestuursambtenaren
16 Sep 2017, 12:34
foto
Irvin Alberg (l), voorzitter van de commissie, krijgt de felicitaties en zijn beschikking van minister Edgar Dikan. (Foto: NII)


Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling gaat de mogelijkheden na voor het opzetten van een atelier. Hij wil overgaan tot het reorganiseren van de geüniformeerde diensten. Het ligt in de bedoeling om standaard kledingvoorschriften vast te stellen voor bestuursambtenaren.

De bewindsman heeft een commissie geïnstalleerd voor het opzetten van een atelier. Deze commissie staat onder leiding van Irvin Alberg. Dikan heeft bij verschillende veldbezoeken geconstateerd dat bestuursambtenaren geen uniform hebben. De commissie zal nagaan wat de behoefte is aan kleding voor de bestuursdienst en traditionele gezagsdragers, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII).

De commissie zal op zoek gaan naar een geschikte werkplaats voor het vervaardigen van kleding. Personeel zal worden aangetrokken voor het op te zetten atelier. Nagegaan zal worden binnen het ministerie of personeel belangstelling heeft voor het werken in het atelier. Er moet advies worden gegeven aan de leiding van het ministerie over de instelling van een beheersstructuur. De commissie is voor een jaar ingesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May