Geslaagde inval Narcotica Brigade in woning
24 Aug 2017, 16:23
foto
De in beslag genomen spullen door de Narcotica Brigade. (Foto collage: KPS)


Bij een inval in een woning in Paramaribo woensdag heeft de Narcotica Brigade enkele verdachten aangehouden. Ook een hoeveelheid drugs is in beslag genomen.
Vóór deze inval werd een voertuig klem gereden dat vanuit de beoogde locatie kwam. Volgens informatie van de politie werd in de woning drugs verhandeld.


In de klem gereden auto zaten Melvin B. (23) en de 32-jarige Telemano P. Bij controle werd op Telemano P. aangetroffen en in beslag genomen 1.020 gram Jami, 1 blokje hasj met een bruto gewicht van 47 gram, 1 zakje Jami met een gewicht van 46 gram,verpakkingsmateriaal, 1 mobiele telefoon en geldbedragen in SRD en valuta.

In de woning zijn Wendy P. ( 46), de 16-jarige Milginio P. en Clarissa P. (27) aangetroffen en aangehouden. Bij onderzoek zijn in beslag genomen 1 pak Jami met een gewicht van 860 gram, 5 pakken hasj met een bruto gewicht van 480 gram, 1 blokje hasj met een bruto gewicht van 60 gram, twee stikkies van elk 1,3 gram, witte plakband, 14 flessen alcohol, 17 stuks telefoon toestellen, 1 foto toestel, drie kleine en twee grote spaarpotten met inhoud en grote geldbedragen in SRD en valuta.

Later op de dag meldde de 25-jarige Arcinio P. zich op het bureau aan en verklaarde verantwoordelijk te zijn voor de in beslag genomen drugs in woning. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Telemano P., Wendy P. en Arcinio P. in verzekering gesteld, terwijl de andere personen na verhoor zijn heengezonden. Melvin B. bleek slechts als taxichauffeur te hebben gefungeerd. Dit meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May