Gestrande SLM-passagiers worden maandag vervoerd
29 Jul 2017, 14:20
foto


De SLM heeft vrijdag de vluchten vanuit Amsterdam en Paramaribo niet kunnen uitvoeren. De Airbus A340 waarmee de Mid-Atlantische route wordt onderhouden, kreeg vrijdag te kampen met een technisch probleem. Hierdoor zijn de vluchten PY 993 vanuit Amsterdam naar Paramaribo en PY 994 vanuit Paramaribo naar Amsterdam niet uitgevoerd. De gestrande passagiers van deze vluchten zullen op maandag 31 juli vervoerd worden.

Het technische probleem waar de Airbus mee te kampen had, is inmiddels verholpen. De passagiers die geboekt staan voor vlucht PY 993 en PY 994 van zaterdag 29 juli en zondag 30 juli worden volgens schema, normaal vervoerd, deelt de SLM mee.

Vanaf het moment dat bekend was dat de vluchten van vrijdag 28 juli niet door de Airbus A340 uitgevoerd konden worden, is intensief zoekwerk verricht naar een machine om voor de SLM chartervluchten uit te voeren. Grote delen van de wereld zitten op dit moment midden in het vakantieseizoen en is het de SLM tot haar zeer grote spijt niet gelukt een machine in te kunnen huren om de gestrande passagiers van vrijdag 28 juli te vervoeren, zegt de maatschappij. De SLM biedt haar verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May