Miranda stelt wegenlijst Dalian-project beschikbaar
04 Jul 2017, 07:46
foto


Minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie heeft de lijst van de wegen die aangepakt zullen worden door Dalian, doen toekomen aan De Nationale Assemblee. Het gaat om 70 kilometer weg in verschillende districten en het Dalian-IV project. De 70 kilometer weg zal begin september worden afgerond. De werkzaamheden van het Dalian IV-project begint medio september.

De Nationale Assemblee had diverse malen vragen gesteld over de wegen die zouden worden geasfalteerd. Zij hebben de aanpak van bepaalde straten aanbevolen. De minister heeft in zijn schrijven aan het college aangegeven dat het streven is om landelijk de wegeninfrastructuur in rijdbare staat te brengen. Naast de lijst die overeengekomen is met Dalian, is het ministerie bezig een wegenlijst samen te stellen die in eigen beheer zal worden uitgevoerd.

Op de lijst staat aangegeven welke werkzaamheden verricht zullen worden aan diverse wegen en wat de status is. De meeste wegen krijgen een toplaag asfalt, terwijl andere voorzien worden van een base-course. Sommige wegen zullen worden bestraat.

U kunt de lijst van de wegen die aangepakt worden, hier downloaden.
pdf-icon.gif Min._O_.W_.T_.C_._-_Wegenlijsten_Dalian_70_km_.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May