Inter Moengo Tapoe prolongeert kampioenstitel
17 Jun 2017, 18:59

Stefano 'Boeroe' Rijssel heeft ervoor gezorgd dat Inter Moengo Tapoe kampioen blijft van de SVB/Telesur Topklasse. Hij scoorde maar liefst twee doelpunten in deze wedstrijd in het André Kamperveen stadion. Het eerste doelpunt maakte Rijssel in de derde minuut en het tweede in de 59e minuut in de tweede helft. De fans van Inter gingen uit hun dak met deze fel begeerde overwinning. De eindscore was net als zondag: 2-1.

Leo Victor bleek vanaf het begin niet in het spel te kunnen komen. Het vroege doelpunt van Inter schijnt behoorlijk wat stress te hebben veroorzaakt bij Leo Victor, die een vrij goed seizoen achter de rug heeft. De ploeg van Leo Victor heeft het knap moeilijk gehad.

De hele wedstrijd werd nagenoeg gedomineerd door Inter. Afgelopen zondag heeft de de club uit Moengo Leo Victor afgehouden van het kampioenschap door met 2-1 te winnen. Rijssel scoorde toen ook het winnende doelpunt. Leo Victor had verwacht om na 25 jaar eindelijk kampioen te worden, maar deze droom is in rook opgegaan.

In de 85e minuut is Inter Moengo Tapoe niet alert geweest, waardoor de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 werd afgesloten. De opleving van Leo Victor in de laatste minuten, bleek te laat te zijn. Ook vijf minuten blessuretijd bracht geen verandering in de stand.