Medische Zending bezorgd over inbraken poli Brownsweg
14 Jun 2017, 22:16
foto


De Medische Zending (MZ) maakt zich zorgen over de vele inbraken in de polikliniek te Brownsweg. Als veiligheidsmaatregel voor het personeel werd de poli op 5 juni gesloten. Intussen is de poli te Brownsweg sinds zaterdag weer opengesteld en kan de gemeenschap er weer terecht voor behandeling. Samen met de autoriteiten van Brownsweg, de politie en anderen die een sleutelrol vervullen, is een krutu belegd om de situatie te bespreken.

De MZ betrekt en overlegt altijd met de gemeenschap over haar werkzaamheden tot op het afstemmen waar de poli’s het best gebouwd kunnen worden. Deze werkwijze is altijd goed ervaren tussen beide partijen en zou ook garantie tot veiligheid moeten bieden, zegt de MZ. Ondanks de vele inbraken bestaat het vertrouwen nog steeds tussen MZ en de gemeenschappen.

Tijdens deze krutu hebben alle partijen besloten om de samenwerking te versterken door de veiligheid binnen de gemeenschap, waar de poli ook deel van uit maakt, te versterken. Met deze samenwerking hoopt de Medische Zending dat de dienstverlening ongestoord verder gaat en kijkt ze uit naar de evaluatiegesprekken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May