Vier rovers aangehouden; twee gewond geraakt
09 Jun 2017, 17:03
foto
De in beslag genomen goederen door de politie. (Foto: KPS)


De afdeling Kapitale Delicten en het Regio Bijstand Team Paramaribo hebben vier roofverdachten aangehouden. Twee verdachten, van wie de namen nog niet bekend zijn, zijn geraakt door politiekogels tijdens hun vluchtpoging. Ondanks waarschuwingsschoten renden drie van de verdachten door en was de politie genoodzaakt gericht te schieten. Een van hen heeft kans gezien weg te komen. De twee die geraakt zijn, zijn onder politiebewaking opgenomen in de ziekeninrichting.

De rovers hebben vanochtend een roofoverval gepleegd aan de Frederikshoopweg in een supermarkt. De politie van Latour is via de Centrale Meldkamer ingeschakeld. De criminelen hadden de plek inmiddels verlaten voordat de wetsdienaren op de plek aankwamen. De politie trof de slachtoffers van de beroving gekneveld aan. Per ambulance zijn deze slachtoffers afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn zij heengezonden, meldt de politie Public Relations.

Aan de hand van uitgewerkte informatie zijn de rovers door het Regio Bijstand Team Paramaribo gelokaliseerd op een adres te Pontbuiten. Daar werden Byorn, G. en Gio B. (beiden 28) aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een deel van de buit is teruggevonden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May