Oppositiepartijen vervolgen overleg met organisaties
08 May 2017, 06:27
foto


De oppositionele partijen VHP, NPS, ABOP en PL hervatten vanmiddag de gesprekken met diverse organisaties. Er is al met meer dan twintig organisaties gesproken over de protestmanifestatie die op 20 mei wordt gehouden. Steeds meer organisaties zijn in beeld gekomen om geconsulteerd te worden. Diverse groeperingen hebben zelf aangegeven ook mee te willen doen aan de protestmanifestatie.

De gesprekken hebben volgens de oppositiepartijen tot nu toe uitgewezen dat er veel onvrede is met het beleid dat wordt gevoerd. Verschillende groepen hebben aangegeven dat zij overleg met hun leden willen plegen over fysieke ondersteuning van de manifestatie. Anderen hebben hun steun toegezegd. Het Burger Collectief, SPA, DA'91 en enkele andere organisaties gaan veel verder dan de oppositie. Zij willen dat de regering aftreedt en nieuwe verkiezingen uitschrijft.

Vandaag wordt er in het VHP-centrum 'de Olifant' gesproken met de Unie van Surinaamse Vrouwen, de Douanebond, Federatie van Islamitische Gemeenten in Suriname, de COL, Vereniging van Journalisten en de Ziekenhuisraad. De gesprekken worden dinsdag voortgezet in Grun Dyari.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May