Regering start dinsdag dialoog met vakbeweging en anderen
17 Apr 2017, 00:01
foto


De regering initieert dinsdag 18 april een dialoogronde met de vakbeweging en andere maatschappelijke groepen. "Samen moeten wij geraken tot het vinden van duurzame oplossingen, die financieel en tevens maatschappelijk verantwoord zijn, opdat wij de vruchten zullen kunnen plukken van een gezonde economie en van een gezond ingerichte samenleving," zegt het Kabinet van de President in een persbericht.

De regering stelt dat alle kanalen voor communicatie voor iedereen open zal blijven. Dit geldt voor de vakbeweging, het bedrijfsleven, voor de winkeliers en anderen. De regering zegt zich ervan bewust te zijn dat de samenleving door moeilijke financieel-economische tijden gaat. Het ontgaat de regering niet dat het leven voor velen er niet gemakkelijker op is geworden.

In het persbericht refereert de regering aan het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus. De regering zegt wederom te mogen ervaren dat in Suriname eerbied voor het geloof wordt opgebracht. Zelfs wat betreft actievoeren over maatschappelijke vraagstukken, is tijdens de lijdensweg de strijdbijl begraven. De regering stelt dat ze altijd open blijft voor overleg en dialoog.

U kunt het persbericht hier downloaden.
pdf-icon.gif Persbericht_zo_16_april_2017_blz_1.pdf     pdf-icon.gif Persbericht_zo_16_april_2017_blz_2.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May